info@unhispano.com
İSPAYOLCA TUREB SINAVINA HAZIRLIK
Türkiye Turist Rehberleri Birliği (TUREB) tarafından düzenlenen, rehberlik bölümü öğrencileri ile mezunlarına yönelik hazırlanan İspanyolca Yabancı Dil Seviye Tespit sınavıdır.
TUREB sınavına yönelik Türkiye’de tek hazırlık eğitimi veren yer UN HISPANO’dur.
Konuşma, Okuma ve Anlama odaklı bu program hızlı verimli olması için özel bir müfredat hazırlanmıştır.
Öğrencilerimize sınavda ve mülakat sürecinde 
%100 başarı sağlıyoruz.
Genel bilgiler ve şartlar;
1- Adayın bu eğitimden yararlanması için minimum B1 seviyesini çok iyi sindirmiş olması gerekmektedir.
2- Sadece kokartı alıp sınav geçmeye odaklı olan adaylar veya “İspanyolca kokartımı alıp daha sonra ispanyolcamı geliştiririm” diyen adayların başvuruları kabul edilmemektedir!
3- Eğitimler online özel ders şeklindedir. Adayın ve eğitmenin müsait olduğu gün ve saat aralığında zoom üzerinden yapılır. Aynı zamanda kayıt öncesi seviye tespit görüşmesinin yapılması zorunludur.
4- Bir paket TUREB hazırlık programı 25 özel ders saatinden oluşur. (Bir özel ders saati 50 dakikadır)
5- B2 seviyesini sindirmiş adaylar için 25 özel ders saati yeterli olacaktır. Adayın istikrarına ve seviyesine göre ikinci bir paket alınması önerilebilir.
6- B1 seviyesini sindirmiş olan adaylar için 25 saatlik eğitim paketi dağılımı aşağıdaki gibidir: 
           6.1- 10 saat gramer, 7 saat çoktan seçmeli sorular, 8 saat yazılı tercüme
           6.2- Bu program adayın seviyesine ve algılama kapasitesine göre değişiklik göstermektedir.
           6.3- Çoktan seçmeli kaynaklarımız sadece ders esnasında paylaşılacaktır. Ders sonrası kaynakların gönderilmesi yasaktır! Kaynaklarımız satışta değildir!

7- Sıfırdan başlamak isteyen adaylar  ilk olarak genel ispanyolca dersleri almaları zorunludur. Bunun için eğitim programlarımızı inceleyebilirsiniz “tıklayın”. Unutmayalım ki dil öğrenmek bir süreçtir. Öğrenme adayı ne kadar İtalyanca, Fransızca, Portekizce veya bezer dilleri biliyor olsa da, eğitim kalitesi ve dili sindirmek çok önemlidir. Altını çizmek isteriz ki sıfırdan ispanyolca öğrenme süresi kişiden kişeye değişiklik göstermekle birlikte genellikle 9 aydır.
8- UN HISPANO 2017 yılından beri 90’dan fazla öğrencinin kokartlarını almalarına destek olmuştur.
9- İstikrarlı bir çalışmayla başarı kaçınılmazdır.
10- Ders iptalleri 24 saat önce yapılması gerekmektedir. Ders başlama saatine yakın yapılan iptallerde, o günün dersi yapılmış olarak değerlendirilecektir.
11- TUREB ve DELE Sınavlarına yönelik olarak verilen derslerin sonucunda öğrencinin başarısını garanti etmek amacıyla yapılan bir taahhüt söz konusu değildir. Öğrenci, derslere düzenli katılmak, öğrenilen bilgileri uygulamak ve çaba sarf etmek suretiyle başarısını arttırma sorumluluğuna sahiptir. Öğretmen, öğrencinin başarısını en üst seviyeye çıkarmak için gereken eğitimi sağlayacaktır ancak kesin bir geçme garantisi verilmemektedir. Bu madde ile öğrenci ve öğretmen arasındaki sorumlulukların net bir şekilde belirtildiğini kabul ederiz.
TUREB Özel derslerin süresi 50 dk'dır
1 kişilik özel ders saat ücreti 35 €
2 kişilik
özel ders saat ücreti 55 € 
25 Saat özel ders paketi EFT 700 €
25 Saat
özel ders paketi kredi kart 775 €. 
Kayıt ücreti;
Havale / EFT Ödemek için ARAYINIZ
Kredi/Banka Kart - 775  € Ödemek için TIKLA